Ballonkiventtiili (BAL)

Ballonkiventtiili (BAL)

MIC-KEY -ravintoporttiin kuuluu vatsan sisäpuolella oleva ballonki. Porttia paikoillaan pitävä ballonki täytetään ja tyhjennetään viemällä ballonkiventtiiliin (merkitty ”BAL”) luer-ruisku (mukana jokaisessa MIC-KEY -pakkauksessa). On tärkeää, että luer-ruisku viedään perille asti, koska se avaa ballonkiventtiilin. Ballonkiventtiiliä (merkitty ”BAL”) käytetään ainoastaan ballongin täytön ja tyhjennyksen yhteydessä.


MIC-KEY -pakkauksessa on mukana 6 ml:n luer-ruisku. Käytä sitä ballongin täyttöön ja tyhjennykseen säännöllisin väliajoin tilavuuden tarkistuksen ja MIC-KEY -ravintoportin paikoilleen viennin yhteydessä.


Ballonki täytetään vesijohtovedellä (myös steriiliä vettä voidaan käyttää) pitämään MIC-KEY -ravintoporttia paikoillaan. Tyhjennä ballonki ja tarkista sen sisältämä vesimäärä kerran viikossa (tavallisesti 3-5 ml, enintään 10 ml). On mahdollista, että vettä haihtuu ajan myötä.


HUOM! Älä koskaan annostele lääkkeitä tai ruokaa ballonkiventtiilin kautta.


 

Ballonkiventtiili (BAL)

You are now leaving the Mic-Key website

You have selected a link that will take you away from the Mic-Key website. Click cancel to return to Mic-Key website Or continue to proceed