MIC-KEY -syöttöletkut

MIC-KEY -syöttöletkut

MIC-KEY -ravintoporttiin on saatavana useita erityyppisiä syöttöletkuja. Saatavana on myös useita pituuksia – tavoitteena on, että ravinnon annostelu ja saanti olisi mahdollisimman miellyttävää.


MIC-KEY -syöttöletkua tulee käyttää aina annostelun ja tyhjennyksen yhteydessä, koska se on suunniteltu nimenomaan MIC-KEY -ravintoporttia ja sen takaiskuventtiiliä varten.

Syöttöletkua käytetään sekä ravintoa että lääkettä annosteltaessa. Parhaan käyttömukavuuden takaamiseksi syöttöletkuja on kolmea eri pituutta. Kaikki syöttöletkut on varustettu enteraalisen ravitsemuksen ENFit-liittimillä.


0141-12 syöttöletku 30 cm, 90 asteen kulmayhdistäjällä
0141-24 syöttöletku 60 cm, 90 asteen kulmayhdistäjällä


Tämä on yleisimmin käytössä oleva syöttöletkutyyppi, joka sopii useimpiin tilanteisiin.

0142-02 syöttöletku on 5 cm pitkä, 90 asteen kulmayhdistäjällä (käytetään esim. lääkkeiden annosteluun aterioiden välillä. Huuhteluun riittää pienempi vesimäärää).

0143-12 syöttöletku30 cm suorayhdistäjällä
0143-24 syöttöletku 60 cm suorayhdistäjällä

Tätä letkua käytetään ruiskulla tai syöttölaitteella tapahtuvaan ravinnon annosteluun. Ravintoliuosta annosteltaessa pitempi syöttöletku on helpompi kiinnittää ja irrottaa, kun liitoskohta sijaitsee kauempana vatsasta.

 

You are now leaving the Mic-Key website

You have selected a link that will take you away from the Mic-Key website. Click cancel to return to Mic-Key website Or continue to proceed