MIC-KEY® -ravintoportti

MIC-KEY®-ravintoportti

MIC-KEY®-ravintoportti asennetaan mahalaukkuun vatsanseinämän läpi.
MIC-KEY® on pieni ravintoportti, jonka valmistusaineena on kudosystävällinen silikoni. Sen toisessa päässä on vedellä täytettävä ballonki. Ravintoporttia kutsutaan usein myös "napiksi". Portin kautta elimistöön voidaan annostella sen tarvitsema ravinto, lääkkeet ja neste.


MIC-KEY® mahdollistaa aktiivisen elämäntavan, koska se on litteä ja ihonmyötäinen. MIC-KEY® on helppo asentaa ja vaihtaa, ja sitä on saatavana sekä lapsille että aikuisille. MIC-KEY®-porttia on useita eri kokoja, mikä takaa yksilöllisen soveltuvuuden ja mukavuuden. Tuotteet eivät sisällä lainkaan lateksia ja ovat DEPH-vapaita.


Kun Sinulla on MIC-KEY®, sinulla on helposti avattava ja suljettava yhteys mahalaukkuun. Voit tuntea olosi turvalliseksi, ja ravinnon annostelu onnistuu aina. MIC-KEY® on pienikokoinen, eikä siinä ole kiinteää letkua. Portti on huomaamaton, se ei rajoita liikkumista, eikä käyttäjä näytä sairaalta. MIC-KEY® on pieni myös sisäpuolelta, joten mahalaukku täyttyy vain ravinnosta.


MIC-KEY®-ravintoporttia voidaan käyttää letku- ja ruiskuruokintaan sekä riittämättömän ravinnonsaannin tukena että ainoana ravinnonlähteenä. MIC-KEY® mahdollistaa ravintoliuoksen annostelun aterian tapaan jatkuvana annosteluna tai lisäravintona. MIC-KEY®:n avulla lääkkeiden annostelu käy helposti. Myös pienten aterioiden tiheämmin tapahtuva annostelu onnistuu hyvin. Ruoka ja juoma annostellaan MIC-KEY®:n kautta syöttöletkulla suoraan mahalaukkuun. Kun ravintoa ei anneta, MIC-KEY®:n syöttöletku poistetaan ja korkki suljetaan.

MIC-tuotteiden esite


 

You are now leaving the Mic-Key website

You have selected a link that will take you away from the Mic-Key website. Click cancel to return to Mic-Key website Or continue to proceed